Αθήνα Καιρός

Ποσειδώνος: Ποινική δίωξη στους οδηγούς για το τροχαίο με θύμα την 65χρονη

4 λεπτά
Ποσειδώνος: Ποινική δίωξη στους οδηγούς για το τροχαίο με θύμα την 65χρονη

Ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα ασκήθηκε στον 23χρονο οδηγό του ταξί για την υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα την 62χρονη υπάλληλο απορριμματοφόρου το πρωί της Παρασκευής (6/6) επί της Ποσειδώνος.

Συγκεκριμένα ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά περίπτωση για τα αδικήματα της επικίνδυνης οδήγησης υπό τη μορφή των επικίνδυνων ελιγμών από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου, σωματικής βλάβης από αμέλεια τελεσθείσα από υπόχρεο, ανθρωποκτονίας από αμέλεια και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο 58χρονος οδηγός του απορριμματοφόρου διώκεται μόνο για πλημμέλημα. Τέλος, και οι δύο θα απολογηθούν στον Ανακριτή το μεσημέρι της Τρίτης (10/6).

Υπενθυμίζεται ότι περίπου στις 7 το πρωί ένας 23χρονος οδηγός ταξί που κινούνταν στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά προσέκρουσε στην πίσω αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου του δήμου Αλίμου, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα την 65χρονη γυναίκα.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, συνελήφθη ο 23χρονος οδηγός του ταξί αλλά και ο 58χρονος οδηγός του απορριμματοφόρου του Δήμου Αλίμου. Και οι δύο υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών ενώ αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο δυστύχημα τραυματίστηκε ελαφρά και ένας 39χρονος από την Αυστραλία που επέβαινε στο ταξί. Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Ποσειδώνος: Η 65χρονη αντικαθιστούσε συνάδελφο της λίγο πριν βγει στη σύνταξη

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η υπάλληλος καθαριότητας αντικαθιστούσε μια συνάδελφό της η οποία ήθελε να είναι κοντά στην κόρη της η οποία έδινε σήμερα πανελλήνιες καθώς αυτή δεν ήταν η περιοχή ευθύνης της.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Action24 ανέφερε ότι η 65χρονη γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά, ενώ είχε καταθέσει και τα χαρτιά της για να βγει στη σύνταξη.


Πώς έγινε το δυστύχημα:

Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί, στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Παναγή Τσαλδάρη. Το απορριμματοφόρο είχε σταματήσει για αποκομιδή απορριμμάτων, όταν η εργαζόμενη κατέβηκε από το όχημα. Αφού ολοκλήρωσε τη διαδικασία και επιχείρησε να ανέβει ξανά στο πίσω σκαλοπάτι του οχήματος, ένα ταξί που με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω τους.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε και ο επιβάτης του ταξί, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».


Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]