Αθήνα Καιρός

Περιπέτεια για 32χρονο στη Θεσσαλονίκη- Παρασύρθηκε ενώ έκανε sup

1 λεπτό
Περιπέτεια για 32χρονο στη Θεσσαλονίκη- Παρασύρθηκε ενώ έκανε sup

Θεσσαλονίκη: Ο 32χρονος την ώρα που έκανε sup στον Θερμαϊκό, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, παρασύρθηκε στα βαθιά.

Η λιμενική αρχή της Νέας Μηχανιώνας ενημερώθηκε στη συνέχεια για τον 32χρονο, ο οποίος βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή «Άκρα» της Επανομής.

Άμεσα μετέβη στο σημείο περιπολικό σκάφος, αλλά και το φορτηγό πλοίο «Pengalia» με σημαία Πορτογαλίας, το οποίο διερχόταν από εκεί και ο 32χρονος περισυνελέγη από το πλήρωμα του φορτηγού πλοίου. Ο άνδρας μετεπιβιβάστηκε στο περιπολικό με το οποίο μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Μηχανιώνας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν χρειαζόταν ιατρική φροντίδα.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]