Πάτρα: Θύμα απάτης 58χρονη απο τον διαδικτυακό της φίλο – Της έταξε ότι θα την παντρευτεί για 13.000 ευρώ

2 λεπτά
Πάτρα: Θύμα απάτης 58χρονη απο τον διαδικτυακό της φίλο – Της έταξε ότι θα την παντρευτεί για 13.000 ευρώ
Ηλεκτρονική Απάτη

Μια 58χρονη απο την Πάτρα έχασε 13.000 ευρώ μετά απο απάτη που είχε στηθεί καλά από τον εραστή της ο οποίος εμφανιζόταν μέσω εφαρμογής whatsApp!

Ο δράστης, εμφανιζόταν στην 58χρονη ως γιατρός και ως άνδρας γοητευμένος από την προσωπικότητά της, τόσο πολύ μάλιστα, που της πρότεινε να την παντρευτεί, να φύγουν από την Πάτρα και να ζήσουν στο Λονδίνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η 58χρονη φαίνεται να μην είχε συναντήσει ποτέ τον έρωτά της, παρά μόνο μέσω της τηλεφωνικής εφαρμογής και όπως φέρεται να είπε αργότερα στην αστυνομία, είχαν μιλήσει μία φορά στο τηλέφωνο.

Όταν όμως κατάλαβε ότι ο «γιατρός» ήταν απάτη ήταν αργά… Όπως κατέθεσε αργότερα η ίδια στην αστυνομία, ο δράστης αφού την έπεισε για τις προθέσεις του, της ζήτησε να του δώσει τα χρήματά της για να τα «φυλάξει» μέχρι να φύγουν για το Λονδίνο.

Η 58χρονη κατέθεσε μήνυση στον «αόρατο εραστή» και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα να εντοπιστεί ο δράστης.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version