Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΤ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε σήμερα γύρω στις 15:00 μ.μ., σε παροχή βοηθείας σε γυναίκα μετά απο πτώση της σε γκρεμό μετά απο κλήση στο 112.
Στη συνέχεια, από τον άμεσο γεωεντοπισμό της κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης της 1ης ΕΜΑΚ.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 50χρονη γυναίκα εντοπίστηκε τραυματισμένη από δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος και της ΕΛΑΣ.
Η γυναίκα φέρεται κατά τη διάρκεια που πεζοπορούσε σε μονοπάτι πλησίον του καταφυγίου «Μπάφι», να έχασε την ισορροπία της και κατέπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων περίπου.
Τέλος, η ίδια απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία τραυματισμένη, αλλά με τις αισθήσεις της, και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να διακομιστεί στο κοντινότερο νοσοκομείο της περιοχής.

