Όταν το δικαστήριο ανακοίνωνε ότι απορρίπτει την αίτηση Τούρκου κρατούμενου που ζητούσε να μην εκδοθεί στη χώρα του, ο δράστης έβγαλε ξυραφάκι και έκοψε τις φλέβες του μέσα στη δικαστική αίθουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας έπεσε αναίσθητος στην αίθουσα.
Όπως ήταν φυσικό ακολούθησαν στιγμές πανικού με τους δικαστές να έχουν μείνει άφωνοι με τα όσα έγιναν μπροστά στα μάτια τους. Επιπλέον διατάχθηκε έρευνα για το πώς κατάφερε να περάσει μέσα στο δικαστήριο το ξυραφάκι.
Ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιεισαγγελέας ΑΠ που ήταν στην έδρα, θα διαβιβάσει στην εισαγγελία πρωτοδικών δικογραφία αναζητώντας ευθύνες.
Ειδήσεις Σήμερα
- Χρηστίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το επόμενο δεκαήμερο η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική
- Καραγκούνης: «Παύση εργασιών 12:00-17:00 για τον καύσωνα, δεν είναι διάλειμμα» – 2.000 € πρόστιμο στους παραβάτες
- Τουρκία: Η κυβέρνηση έπαυσε τον δήμαρχο της Αττάλειας – Ανήκε στην αντιπολίτευση
- ΔΕΔΔΗΕ: Δεν θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες διακοπές κατά τη διάρκεια του καύσωνα
- Καλαμάτα: Απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος οικογένειας – Συνελήφθη 67χρονος