Παλαιό Φάληρο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος που τελέστηκε σήμερα (14/5) τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, όπου ένας 48χρονος σκότωσε την 78χρονη μητέρα του με πολλαπλές μαχαιριές, ενώ στη συνέχεια έκοψε τις φλέβες του και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.
Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι στο στήθος. Το φονικό όπλο, μάλιστα, βρέθηκε εντός της οικίας στην οδό Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο. Ο 48χρονος φερόμενος ως δράστης προσήχθη άμεσα, αφού πρώτα είχε απεγκλωβιστεί από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για την πυρκαγιά από κατοίκους γειτονικών σπιτιών. Στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες και 3 οχήματα λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα. Ο 48χρονος, που είχε μείνει εντός της οικίας, βρέθηκε τραυματισμένος από τους πυροσβέστες.
Φέρεται να είχε κόψει τις φλέβες του πριν τυλίξει το διαμέρισμα στις φλόγες. Ο 48χρονος εκτιμάται ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και για αυτό αναμένεται να ζητηθεί ψυχιατρική εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εργαζόταν στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.
Ειδήσεις σήμερα
Τη Δευτέρα η συνάντηση Μητσοτάκη-Μπάιντεν: Ελληνοτουρκικά, ενέργεια και ρωσική εισβολή στην ατζέντα
Π. Φάληρο: Μαχαιριές είχε δεχθεί η νεκρή γυναίκα – Συνελήφθη ο γιος της
Τουρκία: Επικίνδυνα παιχνίδια και διάθεση για παζάρια – Το μέλλον του ΝΑΤΟ στο τραπέζι
Πάτρα: Οι ιατροδικαστές ζητούν εκταφή των τριών παιδιών






















