Αθήνα Καιρός

Παλαιό Φάληρο: Ανθρωποκυνηγητό για τον «βιαστή με το τατουάζ»

4 λεπτά
Παλαιό Φάληρο: Ανθρωποκυνηγητό για τον «βιαστή με το τατουάζ»

Το πρόσωπο του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου επιχειρούν να αποτυπώσουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Ο άγνωστος άνδρας με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί μπράτσο παραμένει μέχρι στιγμής άφαντος, με τις Αρχές να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που ενδεχομένως έχουν καταγράψει την εικόνα του. Μια 34χρονη γυναίκα κατήγγειλε στις Αρχές ότι το περασμένο Σάββατο έπεσε θύμα του εύσωμου άνδρα, ο οποίος την απείλησε με μαχαίρι και τη βίασε σε πάρκο κοντά στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν αν ο ίδιος δράστης κρύβεται πίσω από δεύτερη καταγγελία για παρενόχληση γυναίκας που έγινε λίγες ώρες πριν από το συμβάν.

«Θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;». Αυτό φέρεται να είπε με θράσος ο άγνωστος δράστης στο θύμα του, λίγη ώρα μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό, ζητώντας μάλιστα ακόμα και… αριθμό τηλεφώνου. Εντρομη, η 34χρονη απομακρύνθηκε από το σημείο και κάλεσε την Αμεση Δράση, εξιστορώντας τον εφιάλτη που έζησε. Οπως είπε στους αστυνομικούς, ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στη λεωφόρο Ποσειδώνος το βράδυ του Σαββάτου. Εκεί βρισκόταν και η άτυχη γυναίκα, η οποία περίμενε το λεωφορείο. Ο άνδρας τής επιτέθηκε με μαχαίρι, την οδήγησε σε κοντινό πάρκο, της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε. Η 34χρονη γύρισε στη στάση, όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, ντράπηκε όμως να ζητήσει βοήθεια, ενώ ξαφνικά είδε ξανά τον δράστη να την προσεγγίζει και να της ανοίγει κουβέντα.

Μέχρι στιγμής, τα στελέχη της Ασφάλειας δεν έχουν καταφέρει να βρουν καταγεγραμμένη εικόνα του δράστη από κάμερες τις περιοχής. Σύμφωνα με την καταγγελία της 34χρονης, πρόκειται για έναν «εύσωμο άνδρα, γύρω στο 1,65-1,70, με λευκή επιδερμίδα, περίπου 40 ετών». Ηταν κοντοκουρεμένος, με καστανά μαλλιά, ενώ τη μέρα της επίθεσης φορούσε μαύρο στενό τζιν, κοντομάνικο μαύρο μπλουζάκι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Οπως είπε χαρακτηριστικά η 34χρονη, «μιλούσε καλά ελληνικά, ενώ η ανάσα του μύριζε αλκοόλ». Οι αστυνομικοί έδειξαν στη γυναίκα φωτογραφίες υπόπτων, όμως εκείνη δεν αναγνώρισε κάποιο πρόσωπο.

Ειδήσεις σήμερα

Τι θα πάρουν το 2023 οι συνταξιούχοι γήρατος ανά Tαμείο με βάση τα έτη ασφάλισης [πίνακες]

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: 41χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]