Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός εντοπίστηκε γνωστός ποινικολόγος στο κέντρο της Αθήνας

Νέα «πυρά» Σεβαστίδη κατά Κωνσταντοπούλου: Είναι η επιτομή της χυδαιότητας – Λειτουργεί μόνο για το σόου

3 λεπτά
Νέα «πυρά» Σεβαστίδη κατά Κωνσταντοπούλου: Είναι η επιτομή της χυδαιότητας – Λειτουργεί μόνο για το σόου

Νέα επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον πατέρα της, Νίκο Κωνσταντόπουλο, εξαπέλυσε τη Μεγάλη Δευτέρα (6/4)ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορος Σεβαστίδης.

Μιλώντας σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «έχουν απεκδυθεί την ιδιότητα του δικηγόρου, ζουν για τη δημοσιότητα και την τηλεοπτική προβολή. Επιτίθενται στους δικαστές και τελικά μετατρέπονται όλοι σε πιόνια στα χέρια τους».


Αρχικά, σχολίασε τη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τον κ. Σεβαστίδη να τονίζει ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και ο πατέρας της δεν λειτουργούν ως δικηγόροι, αλλά αποκλειστικά για την προσωπική και τηλεοπτική προβολή, με «κυνισμό» απέναντι στους πελάτες τους, του δικαστηρίου και όχι μόνο για τα Τέμπη.

 «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η επιτομή της χυδαιότητας»

«Είναι η επιτομή της χυδαιότητας η Ζωή Κωνσταντοπούλου», πρόσθεσε στη συνέχεια ενώ έκανε λόγο για «βλακώδη» σενάρια από πλευράς της όταν τον κατηγόρησε για δεκανίκι του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη.  «Έχω επισκεφτεί σε όλη τη χώρα το τελευταίο διάστημα πάνω από 20 δικαστήρια λόγων των εκλογών στον κλάδο μας το ερχόμενο διάστημα. Στην Λάρισα, ήταν κανονισμένη συνάντηση εδώ και καιρό, ενώ στην αίθουσα ήταν αρκετοί δικαστές αλλά όχι αυτή που δίκαζε την υπόθεση για τα χαμένα βίντεο των Τεμπών.

Όταν φύγαμε από τη Λάρισα, μάθαμε ότι η συνάδελφος βρέθηκε στο νοσοκομείο. Αντί να δει τις ευθύνες της η κα Κωνσταντοπούλου, τις μοιράζει σε άλλους. Η δικαστής ζήτησε την αποχή της, η Κωνσταντοπούλου τίναξε στον αέρα τη δίκη για να κάνει σόου. Φταίει ο Σεβαστίδης γι’ αυτό; Η κοινωνία; Η δικαστής;»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]