Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος άνδρας εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τέσσερα σταθμευμένα δίκυκλα, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές.
Τη στιγμή της πρόσκρουσης, κοντά στα δίκυκλα βρίσκονταν δύο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 32 και 43 ετών, οι οποίες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Στελέχη του Λιμεναρχείου προχώρησαν σε αλκοτέστ στον οδηγό, από το οποίο προέκυψε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια. Ο οδηγός συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ του επιβλήθηκαν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
![Εθνική Οδός Αθηνών–Λαμίας: Φορτηγό ανατράπηκε στα Οινόφυτα στο ρεύμα προς Αθήνα – Μεγάλο μποτιλιάρισμα [ΧΑΡΤΗΣ]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/ethniki-odos-kinisi-150x150.jpg)
![Τροχαίο με ανατροπή αυτοκινήτου στην Κυψέλη – Εγκλωβίστηκε ηλικιωμένος οδηγός [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/03/befunky-collage-5-7-150x150-jpg.webp)