Στην κηδεία παρέστη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός της, Παναγιώτης Πικραμμένος. Στην κηδεία παρευρέθη επίσης και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Γιώργος Τσούνης.

Το «παρών» έδωσαν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, ο βουλευτής Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη.
Η σορός του δημάρχου Ιωαννιτών προτού καταλήξει στην Εβραϊκή Συναγωγή, σταμάτησε για τελευταία φορά έξω από το δημαρχείο της πόλης, στον χώρο όπου κάθε πρωί ο Μωυσής Ελισάφ πήγαινε πρώτος και έφευγε πάντα τελευταίος.
Στο πλευρό της πολυαγαπημένης του συζύγου, Πάτρας, βρέθηκε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή.
Ειδήσεις ήμερα
Τουρισμός: Στο κατώφλι της Ελλάδας επενδύσεις εκατομμυρίων
Κουμουτσάκος στον «Ε.Τ.»: «Εφικτή μια στερεή περίοδος ύφεσης με την Τουρκία»

![Κολωνός: Σπαραγμός στην κηδεία της 31χρονης Νεκταρίας που τη σκότωσε ο 38χρονος σύντροφός της [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/03/kolonos-1-150x150-jpg.webp)