Στην κηδεία παρέστη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός της, Παναγιώτης Πικραμμένος. Στην κηδεία παρευρέθη επίσης και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Γιώργος Τσούνης.

Το «παρών» έδωσαν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, ο βουλευτής Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη.
Η σορός του δημάρχου Ιωαννιτών προτού καταλήξει στην Εβραϊκή Συναγωγή, σταμάτησε για τελευταία φορά έξω από το δημαρχείο της πόλης, στον χώρο όπου κάθε πρωί ο Μωυσής Ελισάφ πήγαινε πρώτος και έφευγε πάντα τελευταίος.
Στο πλευρό της πολυαγαπημένης του συζύγου, Πάτρας, βρέθηκε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή.
Ειδήσεις ήμερα
Τουρισμός: Στο κατώφλι της Ελλάδας επενδύσεις εκατομμυρίων
Κουμουτσάκος στον «Ε.Τ.»: «Εφικτή μια στερεή περίοδος ύφεσης με την Τουρκία»
![Ελευθερία Γιακουμάκη: Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης που δολοφονήθηκε – «Ντύθηκε» στα μαύρα το χωριό της [Εικόνες, Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/giakoumaki-1-150x150-jpg.webp)
![Κεφαλονιά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 19χρονη Μυρτώ – «Έχω και τον γάμο και την κηδεία της κόρης μου» λέει ο πατέρα της [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/argostoli-thanatos-19xroni-myrto-150x150-jpg.webp)