Τη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τίμησε η οικογένειά του, το πρωί της Πέμπτης, με αφορμή τα τρία χρόνια που συμπληρώθηκαν από τον θάνατό του.
Στον Ιερό Ναό Αναστάσεως στο Τατόϊ πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο, με την Άννα Μαρία να συνοδεύεται από τους γιους της. Ο Παύλος Ντε Γκρες, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και ο Φίλιππος Ντε Γκρες απαθανατίστηκαν από τον φακό κατά την άφιξή τους, χωρίς να δίνονται πληροφορίες για το αν βρίσκονταν μαζί και οι γυναίκες τους όπως και η αδελφή τους Θεοδώρα. Η Αλεξία απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.
Η τελετή έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αθηναγόρα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο συγγραφέας και ειδικός σε βασιλικά θέματα Ανδρέας Μέγγος.
Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι δηλώσεις του Παύλου
Ο Παύλος Ντε Γκρες, λίγο πριν το μνημόσυνο, παραχώρησε δηλώσεις. «Ήταν ο πατέρας μας και πολύ αγαπημένος. Ένας πολύ καλός άνθρωπος κι έτσι νομίζω ότι πρέπει να τον βλέπουν όλοι», είπε αρχικά.
«Η θεία μου η Ειρήνη έχει μεγαλώσει σε ηλικία κι ελπίζουμε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτές είναι οι δυσκολίες της ηλικίας», συνέχισε παρακάτω για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίσει η πριγκίπισσα Ειρήνη.
Ειδήσεις Σήμερα
Τηλεθέαση: Δύσκολα μπήκε το 2026 για την πρωινή ζώνη
Η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε σε λυγμούς στο Ευρωκοινοβούλιο: «Υπήρξα θύμα κακοποίησης»






















