Αθήνα Καιρός

Μιχάλης Μητρούσης για το τροχαίο με τη μηχανή του: «Με σκέπασε η Παναγία»

4 λεπτά
Μιχάλης Μητρούσης για το τροχαίο με τη μηχανή του: «Με σκέπασε η Παναγία»

Ο γνωστός ηθοποιός, Μιχάλης Μητρούσης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινό» λίγες μόλις μέρες μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, λόγω των τραυματισμών που προκλήθηκαν από το ατύχημα με τη μηχανή του.

«Βγήκα προχθές από το νοσοκομείο. Έπαθα συντριπτικό κάταγμα στη δεξιά περόνη και μπορώ να μετακινηθώ μόνο με το “Π”. Χρειάζονται 3 μήνες πλήρους ακινησίας. Μπήκε μία λάμα για να επανέλθει σωστά. Δεν μπορώ να στηριχτώ σε πατερίτσα, γιατί έχω χτυπήσει το πλευρό μου. Μετά θα αρχίσω φυσικοθεραπεία. Μου στερεί τις γιορτές, τους φίλους μου, τη δουλειά μου. Είμαι αεικίνητος φύσει θέσει άνθρωπος και δεν μπορώ να καθίσω στην καρέκλα» δήλωσε ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Βεβαίως και θα ξανακαβαλήσω μηχανή. Θέλει μεγάλο σεβασμό η μηχανή σε σχέση με το αυτοκίνητο. Όταν έχεις τέτοιο ατύχημα, πρέπει να αφήνεις τη μηχανή να φεύγει. Αν δεν είχα αφήσει την μοτοσυκλέτα, το αυτοκίνητο που με χτύπησε, θα με είχε κάνει κιμά. Έτσι πρέπει να γίνει στη μηχανή, το έχω μάθει από την εμπειρία μου και από τα ατυχήματα που γίνονται. Αν μείνεις στη μηχανή, θα σε πάει όπου πάει κι αυτή. Δηλαδή, αν πας στον γκρεμό, δεν θα πας με τη μηχανή, θα την αφήσεις να φύγει. Το ήξερα ότι θα έχω χτυπήματα, έπεσα με το κεφάλι, επειδή είχα το κράνος. Είμαι γυμνασμένος, οπότε έκανα πολλές στροφές στην άσφαλτο και μετά επανήλθα».

Ο Μιχάλης Μητρούσης είπε πως η πίστη του ήταν αυτή που τον βοήθησε. «Είχα ραμμένο έναν άγγελο επάνω μου. Θα πω κάτι που μπορεί να μην το πιστεύετε. Γενικά βοηθάω κόσμο. Στο χωριό μου υπάρχει μία εκκλησία της Θεοτόκου. Έκανα μια εκδήλωση με μουσικούς, φίλους, τη σύντροφό μου. Και με παίρνει τις προάλλες μία κυρία και μου λέει “σε έσωσε η Παναγία”. Όταν έκανα την εκδήλωση, δεν πήρα λεφτά, το έκανα για να σκεπάσω την εκκλησία. “Έτσι σε σκέπασε και η Παναγία τώρα”, μου είπε αυτή η κυρία».

Δείτε το βίντεο

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]