Στη σύλληψη ενός 19χρονου οδηγού μοτοσικλέτας, ο οποίος πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς εντυπωσιασμού ή αλλιώς... «σούζες» στη Λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου, στο ύψος της Βάρης προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
Ειδικότερα, ο 19χρονος συνελήφθη τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (10/9)και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής για επικίνδυνη οδήγηση.
Ο συλληφθείς κατελήφθη από αστυνομικούς των Ο.Ε.Π.Τ.Α. να κινείται επί της Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου στο ύψος της Βάρης με δίκυκλη μοτοσικλέτα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς εντυπωσιασμού «σούζες», με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.
Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε και η εν λόγω μοτοσυκλέτα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.







![Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς τον τίμησε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην πλατεία Αριστοτέλους [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/09/giorgos-mazonakis44-1200x675-1-300x169.webp)













