H σορός του Βασίλη Καλογήρου, έφτασε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λάρισας έφτασε όπου συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο «αντίο» στον 39χρονο, που έπειτα από δυο μήνες εξαφάνισης εντοπίστηκε την Δευτέρα σε δύσβατο σημείο στον Τύρναβο.
Τραγική φιγούρα η μάνα του Βασίλη, Σοφία Αποστολάκη, η οποία προσερχόμενη στον ιερό ναό μετά τις 11 το πρωί ανέφερε: «Να ζήσετε πολλά χρόνια και να έχετε ευλογία στη ζωή σας».
Την ίδια στιγμή ο αύλειος χώρος της εκκλησίας έχει γεμίσει με στεφάνια. Στεφάνια έχουν στείλει μεταξύ άλλων η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η πρόεδρος και οι δικαστές του Αρείου Πάγου, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας κ.α., καθώς η μάνα του αδικοχαμένου Βασίλη είναι προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας.
Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: onlarissa.gr

![Λάρισα: Συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καλογήρου – Τραγική φιγούρα η μητέρα του [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/02/202502191145169822-1024x682.jpg)




















