Από σήμερα, Τρίτη, θα κλείνουν συμβολικά τους κεντρικούς δρόμους της περιοχής κάθε απόγευμα, σε διάφορα σημεία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Παράλληλα, προχωρούν στη διοργάνωση συλλαλητηρίων εντός των πόλεων, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν το ευρύ κοινό και να απαιτήσουν άμεσες λύσεις από τις αρχές.
Αυτές οι αποφάσεις ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της πανθεσσαλικής σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου.
Παράλληλα, αύριο Τέταρτη θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Καρδίτσα, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο με τρακτέρ στη πόλη της Λάρισας.
![Αγρότες: Ένταση στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με χημικά και κρότου λάμψης – Η ΕΛΑΣ μπλόκαρε τα τρακτέρ [Εικόνες-Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/12/rio-antirrio-entasi-agrotes-4-150x150.jpg)
![Κατερίνα Λιόλιου: Η αυτοσχέδια «συναυλία» στα μπλόκα των αγροτών – Τους τραγούδησε το «Νοικιάστηκε» [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/12/new-phototastic-collage-5-scaled-e1765365990470-150x88.webp)