Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός στο Μοναστηράκι – Εντοπίστηκε ύποπτη βαλίτσα – Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Λάρισα: Καταδικασμένη ιδιοκτήτρια λούνα παρκ που κατηγορείται και για το θάνατο 13χρονης στον Αλμυρό έλαβε ξανά άδεια λειτουργίας

3 λεπτά
Λάρισα: Καταδικασμένη ιδιοκτήτρια λούνα παρκ που κατηγορείται και για το θάνατο 13χρονης στον Αλμυρό έλαβε ξανά άδεια λειτουργίας

Σοκάρει η νέα υπόθεση με λούνα παρκ και περίεργων αδειοδοτήσεων.

Πρόκειται για άλλο λούνα παρκ αναμένεται να στηθεί στη Λάρισα, παρά το ότι ιδιοκτήτρια επιχειρηματίας έχει σε βάρος της μία καταδικαστική απόφαση για τραυματισμό παιδιού στη Χαλκίδα το 2009 ενώ έχει παραπεμφθεί και για τον θάνατο 13χρονης στο λούνα παρκ το 2019 στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού που έκανε ο Δήμος Λάρισας στις 8 Αυγούστου του 2024 για το ετήσιο πανηγύρι της Λάρισας, ανέφερε ρητά ότι ένας εκ των όρων για τη συμμετοχή αυτών που ήθελαν να στήσουν λούνα παρκ στο πανηγύρι ήταν να μην έχουν καταδικαστεί για αδίκημα συναφές με την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Ωστόσο όμως, αυτό το διαγωνισμό τον κέρδισε η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, όπου στη Χαλκίδα τον Ιούλιο του 2009 τραυματίστηκε μια 9χρονη και εξαιτίας αυτού του τραυματισμού καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 χρόνων με τριετή αναστολή αμετάκλητα.

Επομένως, δεν είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, να συμμετέχει. Ωστόσο, όμως πλειοδότησε και επελέγη. Η ίδια ιδιοκτήτρια έχει παραπεμφθεί να δικαστεί για κακούργημα και για το θάνατο 13χρονης στο λούνα παρκ του Αλμυρού Βόλου. Ήταν ουσιαστικά η ίδια επιχείρηση και το ερώτημα είναι πώς είναι δυνατόν αυτό να έγινε δεκτό εφόσον είχε αυτή την καταδίκη.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]