Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για άνδρα που δεν έχει ξαναπασχολήσει τις αρχές, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει το ειδεχθές έγκλημα.
Από την πρώτη στιγμή οι έμπειροι αστυνομικοί της ΥΔΕΕ Λαμίας συνέλεξαν τα ίχνη που άφησε ο δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος, με αποτέλεσμα να τον ταυτοποιήσουν πολύ γρήγορα και να ξεκινήσουν επιστάμενες αναζητήσεις σε όλη την πόλη για τον εντοπισμό του.
Λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας, φέρεται να τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.
Ήταν πατέρας τριών παιδιών
Παγωμένη παραμένει η περιοχή μετά το στυγερό έγκλημα με θύμα τον 59χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας στο κέντρο της πόλης ο οποίος δέχθηκε επίθεση τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/6), την ώρα που ετοιμαζόταν να κλείσει το μαγαζί του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών και πάλευε καθημερινά γι’ αυτά, προκειμένου να προσφέρει όσα περισσότερα μπορούσε από το μαγαζί του σε εκείνα.
Η ΕΛΑΣ αναζητάει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας
Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν οι Aρχές είναι το έγκλημα να είναι αποτέλεσμα ληστείας, αφού σύμφωνα με ανθρώπους που γνώριζαν τον άτυχο 59χρονο ήταν ένας ευγενικός καλός άνθρωπος που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δώσει δικαίωμα για σχόλια, ενώ δεν φαίνεται να είχε διαφορές με κάποιον.
Τυχόν κάμερες ασφαλείας από την κεντρικό δρόμο της οδού Όθωνος, εκεί όπου βρίσκεται η επιχείρηση του 59χρονου, να δείξουν τους δράστες ή τον δράστη της άγριας δολοφονίας.
Πού μετέφεραν τη σορό του μετά την επίθεση
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το θύμα δέχθηκε τα δολοφονικά χτυπήματα στην είσοδο του καταστήματός του, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν πίσω από το μπαρ για να κρύψουν τη σορό του.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το θύμα έφερε χτυπήματα από λουκέτο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του αλλά και χτυπήματα πιθανόν από μαχαίρι σε λαιμό, κοιλιά και πλευρά.
Όπως μεταδίδει το lamiareport γείτονας φέρεται, την επίμαχη ώρα, να άκουσε κάποια φασαρία και άτομο να καλεί σε βοήθεια.
Λίγο αργότερα μια γυναίκα που επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι της είδε τα αίματα στην είσοδο του μαγαζιού και αναζητώντας τον 59χρονο κατέληξε στο σημείο όπου τον είχαν αφήσει, πίσω από τον πάγκο μέσα στα αίματα. Εξετάζεται το σενάριο ο 59χρονος Δημήτρης να αντιστάθηκε και να ακολούθησε πάλη με την τραγική κατάληξη για εκείνον.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας ανέλαβαν τη συλλογή των στοιχείων που θα τους οδηγήσουν στον δράστη ή τους δράστες, του 59χρονου επαγγελματία.


