Αθήνα Καιρός

Κρήτη: Μαθητές μέθυσαν σε χοροεσπερίδα στη Μεσαρά – Στο νοσοκομείο τρία άτομα

2 λεπτά
Κρήτη: Μαθητές μέθυσαν σε χοροεσπερίδα στη Μεσαρά – Στο νοσοκομείο τρία άτομα

Το βράδυ του Σαββάτου σε κέντρο διασκέδασης της Μεσαράς στην Κρήτη ένα σχολείο είχε οργανώσει την χοροεσπερίδα και τρεις μαθητές μεταφέρθηκαν το νοσοκομείο απο υπερβολική δόση αλκοόλ.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες οι μαθητές κατάφεραν και προμηθεύτηκαν ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα τρεις ανήλικοι να το καταναλώσουν και να μεθύσουν.

Οι μαθητές, ηλικίας 14, 16 και 17 χρόνων, ένιωσαν έντονη ζαλάδα και αδιαθεσία εξαιτίας του ποτού με αποτέλεσμα να μεταφερθούν εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Οι γιατροί περιέθαλψαν τους ανήλικους οι οποίοι, ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο. Παράλληλα, ενημερώθηκε και η αστυνομία που πήγε στο κέντρο διασκέδασης και συνέλαβε τον 52χρονο υπεύθυνο του καταστήματος.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]