Αθήνα Καιρός

Κρήτη: «Καταπέλτης» ο Κούγιας για την 38χρονη που πέταξε το βιτριόλι – «Δοκιμάζει τη λογική μας και την αντοχή μας»

4 λεπτά
Κρήτη: «Καταπέλτης» ο Κούγιας για την 38χρονη που πέταξε το βιτριόλι – «Δοκιμάζει τη λογική μας και την αντοχή μας»

Κρήτη: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την επίθεση με το καυστικό υγρό στην Κρήτη.

Το δείγμα υγρής ουσίας χρώματος καφέ από το γυάλινο βάζο περιείχε εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση θειικών ανιόντων γεγονός το οποίο συνάδει με την περίπτωση  το εν λόγω δείγμα να ήταν πυκνό υδατικό διάλυμα θειικού οξέοςσύμφωνα με το Star.

Θυμίζουμε ότι η 38χρονη, δήλωνε πως το υγρό δεν ήταν βιτριόλι αλλά καθαριστικό οξύ. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει η ίδια στο MEGA «Του το πέταξα, αυτός έβαλε βέβαια το χέρι του μπροστά, δεν το έφαγε όλο. Ήξερα ότι είναι ένα ήπιο υγρό, που σε καίει. Δεν είναι βιτριόλι καταρχάς, είναι ένα οξύ το οποίο προμηθεύτηκα νόμιμα. Έχω ξυλοφορτωθεί μία – δύο, έχω απειληθεί τρεις και έτσι σκέφτηκα, να έχω μαζί μου κάτι αν κάποιος μου επιτεθεί ποτέ, να μπορώ να αμυνθώ, έτσι σκέφτηκα με το μυαλό το δικό μου. Τέλος πάντων, το είχα μαζί μου, το έκανα».

Η ανάλυση έγινε στο γυάλινο βάζο, στο υπόστρωμα του κρεβατιού στο δωμάτιο 408 όπου έγινε η επίθεση και στο τζιν παντελόνι του θύματος καθώς υπήρχαν και εκεί αλλοιώσεις.

Από την αρχή οι γιατροί που είδαν τα εγκαύματα στο θύμα κατάλαβαν ότι υπήρχε υψηλή ποσότητα βιτριολιού στο καυστικό υγρό και τώρα επιβεβαιώνονται.

Κρήτη: Τι υποστήριξε ο Κούγιας

Εν τω μεταξύ πριν από λίγο καιρό ο δικηγόρος του θύματος, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο MEGA, είπε πως δεν υπάρχει πρόοδος της υγείας του. «Δεν υπάρχει καμία πρόοδος για το μάτι. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να φανταστείς ότι θα σου τύχει ποτέ» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο κ. Κούγιας παράλληλα, αναφέρθηκε στην απόφαση της 38χρονης να μιλήσει στα κανάλια για την επίθεση που έκανε με το οξύ.

«Άκουσα με δυσάρεστη έκπληξη τα όσα λέει η 38χρονη από την πρώτη μέρα. Μου κάνει εντύπωση που ο συνάδελφός μου που χειρίζεται την υπόθεσή της δεν της το έχει απαγορέψει. Κάθε λέξη που λέει επιβαρύνει τη θέση της. Δοκιμάζει την κοινή λογική και την αντοχή αυτών που θα την κρίνουν» συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ειδήσεις σήμερα

Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Δομές παιδικής προστασίας: Kυριαρχεί η ιδρυματοποίηση

Εκλογές: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση – Ποιες ημερομηνίες κοιτάζει ο Μητσοτάκης

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]