Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά στην Πάρνηθα – Δείτε βίντεο από την επιχείρηση κατάσβεσης

Κόρινθος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τον θάνατο του 22χρονου

4 λεπτά
Κόρινθος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τον θάνατο του 22χρονου
Ελληνική Αστυνομία

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός 22χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του στην Κόρινθο.

Τον νεαρό εντόπισαν αιμόφυρτο συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα έφερε δύο τραύματα στον λαιμό — ένα βαθύ στην αριστερή πλευρά και ένα ρηχότερο στη δεξιά — καθώς και επιπόλαιες εκδορές στην κοιλιά. Τα ευρήματα αυτά δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με το ενδεχόμενο αυτοχειρίας, καθώς για αρκετούς ειδικούς το σενάριο της αυτοκτονίας εμφανίζεται αδύναμο.

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας στην εκπομπή Live News, σημείωσε ότι «τα τραύματα στην κοιλιά μπορεί να είναι τραύματα δισταγμού».

Πρόσθεσε επίσης ότι για να ενισχυθεί η υπόνοια ανθρωποκτονίας, θα πρέπει να εντοπιστούν στοιχεία ακινητοποίησης ή ένδειξη ναρκωτικής ουσίας στον οργανισμό, κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις.


«Αυτό που μου κάνει εντύπωση», δήλωσε, «είναι γιατί φαίνεται να προσπάθησε να προκαλέσει τραύμα με το αντίθετο χέρι. Το βαθύ τραύμα είναι συνήθως το τελευταίο, ενώ τα πρώτα είναι πιο επιφανειακά και ενδεχομένως διστακτικά».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 22χρονος εντοπίστηκε σπασμένο το κινητό του τηλέφωνο καθώς και ένα κομμάτι μονωτικής ταινίας. Η ταινία αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να βρισκόταν στο στόμα του θύματος και να αφαιρέθηκε αργότερα, ή να έπεσε από μόνη της.

Παράλληλα, από το υλικό που έχουν συλλέξει οι Αρχές από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται πως πρώτος εισήλθε στο σπίτι ο 22χρονος και αρκετή ώρα αργότερα μπήκε ο αδερφός του. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο αδερφός του ήταν εκείνος που βρήκε πρώτος τον νεαρό σε κρίσιμη κατάσταση και ειδοποίησε τον πατέρα τους.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]