Τα πρώτα προβλήματα εμφανίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο την Κυριακή (8/2), το οδόστρωμα υποχώρησε περαιτέρω, με το καθίζησης έχει ξεπεράσει τα τρία μέτρα σε μεγάλο μέρος του δρόμου.
Κάτοικος της περιοχής, σύμφωνα με το tempo24.gr., επεσήμανε πως έχουν προειδοποιήσει εδώ και καιρό «αλλά κανείς από τους αρμόδιους δεν άκουσε». Πλέον είναι αναγκασμένοι να αφήνουν τα οχήματά τους και να περνούν με τα πόδια από την άλλη πλευρά.
«Οδύσσεια» το ταξίδι προς Πάτρα
Το ταξίδι στην Πάτρα έχει μετατραπεί σε άθλο, καθώς πρέπει να κάνουν πολλά χιλιόμετρα μέχρι τα Καλάβρυτα, να φθάσουν Διακοπτό και από εκεί να φτάσουν στον προορισμό τους. Πρόβλημα υπάρχει για τους κτηνοτρόφους οι οποίοι δεν μπορούν να μεταφέρουν το γάλα που δίνουν κυρίως στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων.
Τα σχολεία παραμένουν κλειστά σε πολλά χωριά ενώ άγνωστο παραμένει πώς οι εκπαιδευτικοί που διαμένουν στην Πάτρα θα φθάσουν εκεί.

