Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός εντοπίστηκε γνωστός ποινικολόγος στο κέντρο της Αθήνας

Κολωνός: Στην Ευελπίδων ο 38χρονος που φέρεται να σκότωσε την έγκυο σύντροφό του – Αναμένεται η νεκροψία

4 λεπτά
Κολωνός: Στην Ευελπίδων ο 38χρονος που φέρεται να σκότωσε την έγκυο σύντροφό του – Αναμένεται η νεκροψία

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα ο 38χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της έγκυας συντρόφου του στο διαμέρισμά τους στον Κολωνό.


Ο άνδρας προσήχθη στο Κτήριο 16, όπου βρίσκεται ο αρμόδιος Εισαγγελέας Αθηνών, στα πλαίσια της διαδικασίας του αυτοφώρου. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν ευθύνεται για τον θάνατο της συντρόφου του και ότι τα γεγονότα συνέβησαν εν απουσία του.

Τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση, σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες γειτόνων και γνωστών του ζευγαριού, έχουν οδηγήσει τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 38χρονος φέρεται να προκάλεσε το θάνατο με χτυπήματα.

Σε βάρος του αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις, ενώ ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Μιλώντας στο MEGA, γειτόνισσα ανέφερε πως άκουσε το βράδυ της δολοφονίας τον άνδρα να φωνάζει στη γυναίκα «ψόφα σαν το σκυλί». Μετά, η ίδια ανέφερε πως άκουσε «βαβούρα» και «βρισιές».

Παράλληλα, καταθέσεις γειτόνων κάνουν λόγο για έντονες φωνές που ακούστηκαν από το διαμέρισμα της 30χρονης, στοιχείο που ενισχύει τα ερωτήματα γύρω από τον ρόλο του 38χρονου στην υπόθεση.


Έγκυος 31χρονη αναζητούσε δομή για κακοποιημένες γυναίκες

Η 31χρονη έγκυος, που εντοπίστηκε νεκρή, φέρεται — σύμφωνα με πληροφορίες του STAR — να είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους της ότι δεχόταν βία από τον 38χρονο σύντροφό της. Μάλιστα, αναζητούσε δομή φιλοξενίας για κακοποιημένες γυναίκες, προκειμένου να απομακρυνθεί από το περιβάλλον της.

Παράλληλα, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι, αν και βρισκόταν περίπου στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν είχε επισκεφθεί νοσοκομείο ή γιατρό για σχετική παρακολούθηση.

Η νεκροτομή που διενεργείται σήμερα αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στα αίτια θανάτου και να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις των Αρχών, καθώς και τις ενδεχόμενες κατηγορίες. Την ίδια ώρα, ο 38χρονος φέρεται να έχει υποπέσει σε αντιφάσεις στις περιγραφές του για όσα συνέβησαν πριν και μετά τον εντοπισμό της 31χρονης στο διαμέρισμα.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]