Αθήνα Καιρός

Κολωνός: Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις του θείου της 12χρονης – «Γνωρίζαμε για τους ξυλοδαρμούς, μου ζήτησε να το υιοθετήσω το κοριτσάκι» [βίντεο]

3 λεπτά
Κολωνός: Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις του θείου της 12χρονης – «Γνωρίζαμε για τους ξυλοδαρμούς, μου ζήτησε να το υιοθετήσω το κοριτσάκι» [βίντεο]

Κολωνός: Σοκαριστική είναι η κατάθεση ψυχής που έκανε, για όσα βίωνε η 12χρονη στο οικογενειακό της περιβάλλον, ο θείος της.

Ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε στην εκπομπή «Live News» σχετικά: «Έχω τρέξει για αυτά τα παιδιά, όπως και για τον πατέρα της 12χρονης. Έτρεχα να τον βγάλω από τα κρατητήρια για να τον βγάλω από την φυλακή. Όλη μέρα ήταν στα ναρκωτικά κι ”έτρωγε” τα χρήματα από όλα τα επιδόματα».

Ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε ότι ο πατέρας της 12χρονης έκανε χρήση ουσιών μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν και τα παιδιά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ο θείος της 12χρονης ότι παρενέβη μαζί με ένα ξάδερφό του από το Αγρίνιο την στιγμή που ο πατέρας της 12χρονης προσπαθήσει να δείρει την θεία της 12χρονης από την Λευκάδα για ασήμαντο λόγο σε παρελθόντα χρόνο και υποστήριξε ότι ήταν πολλαπλές οι φορές που είχε δείρει την μητέρα της 12χρονης αλλά και τα παιδιά του.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε ο θείος της 12χρονης η μητέρα της 12χρονης είχε πάει να μείνει και στη στέγη κακοποιημένων γυναικών.

«Είχα πάει στο Αγρίνιο για ένα μνημόσυνο ενός θείου μου, τρεις μέρες περάσαμε πολύ όμορφα και μου ζήτησε από μόνης της η 12χρονη να την υιοθετήσω κι έμεινα άναυδος. Ζητάγαμε από την γιαγιά των παιδιών να πάρουμε ένα ή δύο παιδάκια για να περάσουν λίγο όμορφα κι αυτά και δεν μας τα έδιναν ποτέ».

Επιπλέον ο θείος της12χρονης αποκάλυψε ότι μία άλλη θεία ήθελα να υιοθετήσει κανονικά με χαρτιά ένα άλλο αδερφάκι της 12χρονης και πάλι δεν έδιναν το παιδί.

Σχετικά με την 12χρονη και τα συγκλονιστικά γεγονότα περιέγραψε: « Ένα βράδυ μου έκανε call me back η 12χρονη στην εφαρμογή του viber, και πήρα με βίντεο κλήση πίσω και είδα μέσα σε καφετέρια του Κολωνού και ήταν μόνη της 10 παρά το βράδυ μαζί με τον μικρό της αδελφό» και στην συνέχεια ο θείος της12χρονης επικοινώνησε με τους γονείς να πάνε να πάρουν τα παιδιά που ήταν μόνα τους και οι γονείς γέλαγαν.

Ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε: «Πήρα την αστυνομία να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά και μου είπαν ότι γνωρίζουν για τους ξυλοδαρμούς» και συνέχισε δηλώνοντας ο θείος της 12χρονης ότι είναι πρόθυμος να κάνει ότι είναι αναγκαίο για να βοηθήσει τα παιδιά.

Κολωνός: Δείτε όσα λέει στην κάμερα ο θείος της 12χρονης

Ειδήσεις σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Ηταν  ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]