Κλειστές τράπεζες το Πάσχα 2024: Τι ισχύει με τις συναλλαγές, πόσες μέρες θα κρατήσει;

2 λεπτά
Κλειστές τράπεζες το Πάσχα 2024: Τι ισχύει με τις συναλλαγές, πόσες μέρες θα κρατήσει;

Κλειστές θα παραμείνουν για έξι ημέρες οι τράπεζες λόγω του Πάσχα 2024 αλλά και για την μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς για της 7 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη, οπότε σε αυτή την περίπτωση, εάν ένας εργοδότης δεν θα καταβάλλει νωρίτερα την μισθοδοσία, αυτή μπορεί να καθυστερήσει.

Οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές στις τράπεζες με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου, τη Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη 7 Μαΐου.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version