Στο επίκεντρο των προβλημάτων βρίσκεται για ακόμη μία ημέρα η λεωφόρος Κηφισού, όπου καταγράφονται μεγάλες ουρές και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στην άνοδο προς Κηφισιά η κίνηση εκτείνεται από το Αιγάλεω έως τη Νέα Ιωνία, ενώ στην κάθοδο προς Πειραιά οι οδηγοί κινούνται κατά τόπους με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες.
Αυξημένος είναι ο κυκλοφοριακός φόρτος και σε άλλες κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, όπως η λεωφόρος Μεσογείων στο ρεύμα προς το κέντρο, η Κατεχάκη, η Κηφισίας, αλλά και η λεωφόρος Βουλιαγμένης. Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται επίσης στην περιοχή του Καρέα.
Καλύτερη είναι η εικόνα στο κέντρο της Αθήνας, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς σοβαρά προβλήματα, αν και σε ορισμένα σημεία καταγράφεται αυξημένη κίνηση λόγω της πρωινής αιχμής.
Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στην Αττική Οδό. Στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 20 με 25 λεπτά από τον κόμβο Δημοκρατίας έως τον κόμβο Κηφισίας, ενώ στις εξόδους προς Λαμία οι χρόνοι αναμονής κυμαίνονται από 5 έως 10 λεπτά.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
25’-30’ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα (Περιφ. Υμηττού)
5′-10΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις 5′-10΄ στις εξόδους για Λαμία. https://t.co/r8kLi5OJg4— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) June 4, 2026
Ειδήσεις Σήμερα
- Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Μου έδειχνε παρακολουθήσεις της ΕΥΠ στο Μαξίμου – Προσπάθησε να με φοβίσει»
- «Φωνή» γυναίκας στο Βατικανό
- Νέα εποχή για το Ξενία Ουρανούπολης
- Νίκος Ταγαράς, στην αθέατη πλευρά της πολιτικής
- «Είσαι τρελός»: Το τηλεφώνημα Τραμπ – Νετανιάχου που έφερε νέα κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ

