Στο «κόκκινο» είναι η έξοδος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου και η έξοδος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, ενώ μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία και στον Κηφισό κατά τμήματα.
Αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού, αλλά και σε Πανεπιστημίου και Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας.

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
5'-10' στην έξοδο για Λαμία,
10'-15' από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας.— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) March 26, 2024
![Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Μεγάλες καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό [ΧΑΡΤΗΣ]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/02/6656866-150x150-jpg.webp)
![Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Κορυφώνεται η έξοδος – «Έμφραγμα» στον Κηφισό, προβλήματα στην Αττική Οδό -Μικρές καθυστερήσεις στην Αθηνών – Κορίνθου [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/05/exodos-agiou-pneymatos-150x150.jpg)