Αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Τρίτης (8/9) σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με τους οδηγούς να χρειάζονται υπομονή κυρίως στον Κηφισό και την Αττική Οδό.
Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο, όπου οι καθυστερήσεις ξεπερνούν τα 30 λεπτά από τη Φυλής έως την Κηφισίας.
Πού υπάρχουν προβλήματα
Στη λεωφόρο Κηφισού οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες σε τμήματα τόσο της ανόδου όσο και της καθόδου, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Κηφισίας. Προβλήματα παρουσιάζονται επίσης στη λεωφόρο Αθηνών και σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, καταγράφονται καθυστερήσεις 5 έως 10 λεπτών στην έξοδο για Λαμία και άνω των 30 λεπτών από τη Φυλής έως την Κηφισίας.
Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 5 έως 10 λεπτά στην έξοδο για Λαμία και τα 15 έως 20 λεπτά από την Ανθούσα έως την Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
5΄-10΄ στην έξοδο για Λαμία,
άνω των 30΄από Φυλής έως Κηφισίας.Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία,
15΄-20΄από Ανθούσα έως Κηφισίας. https://t.co/8zaDGMYoQy— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) September 8, 2026
Καθυστερήσεις συναντούν οι οδηγοί και σε τμήματα της λεωφόρου Αθηνών, καθώς και στους δρόμους που οδηγούν προς το κέντρο. Αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στην Αττική Οδό, κυρίως στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο.

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ





















