Εις βάρος τους έχει σχηματιστεί κακουργηματική δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο (και οι τρεις) και για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (οι δύο).
Παράλληλα, αναμένεται εντός της ημέρας το πόρισμα της νεκροψίας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της 19χρονης.
Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία και η οικογένεια της 19χρονης κοπέλας, η οποία εντοπίστηκε αναίσθητη τα ξημερώματα της Τρίτης του Πάσχα στην κεντρική πλατεία της πόλης και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών να την επαναφέρουν.
Η νεαρή μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου της έγινε ΚΑΡΠΑ, όμως δεν κατέστη δυνατό να σωθεί.
«Έχασα τη ζωή μου όλη», είπε ο πατέρας της 19χρονης αποκλειστικά στο MEGA, τονίζοντας πως η κόρη του έπεσε θύμα παγίδας.
«Δεν έχασα το κορίτσι μου, έχασα τη ζωή μου όλη. Έχασα τον άγγελό μου. Σε παγίδα έπεσε το παιδί μου. Δεν το μεταφέρανε, δεν το βγάλανε έξω το παιδί, το πετάξανε το παιδί μου. Έκαναν αυτά που θέλαν να κάνουν οι κύριοι αυτοί. Εγώ το παιδί μου το έχασα. Εγώ αυτόν τον άγγελο που έχασα, αυτό το παιδί που έχασα, του είχα δώσει αρχές. Το παγιδέψανε το παιδί μου. Δεν έχει σχέση το παιδί μου ούτε με ναρκωτικά, ούτε με ποτά. Το παγιδέψανε, το πήρε ο ένας που ήταν γνωστός της φίλος της που ήρθε για Πάσχα, απ’ ότι ξέρω, στη Κεφαλονιά και στη συνέχεια ήταν συνεννοημένοι με τους άλλους δύο και πήγαν εκεί και της ρίξανε τίποτα στο ποτήρι της που έπινε και δεν ξέρω τι κάνανε».
«Το παιδί μου βγήκε έξω για να πάει σε μια φίλη της και μετά η φίλη της που γνώριζε αυτά τα παιδιά έφυγε, πήγε με το αγόρι της και έγινε αυτό το σκηνικό που έγινε, που ακόμα δεν ξέρω πώς και τι έγινε. Δεν είχε καμία σχέση με κανένα από τα τρία άτομα. Δεν μου είπε ότι θα μείνει εκτός. Είπε ότι θα βγει με τη φίλη της και είναι και κάποιος φίλος από παλιά, αλλά θα καθυστερούσε να έρθει».
«Κάποιος περαστικός το είδε το παιδί μου πεταμένο και δεν ήταν πεταμένο στην άκρη του δρόμου, στο πεζοδρόμιο. Είναι μια στα παιδική χαρά εκεί και έχει μουράγιο, πίσω από το μουράγιο ήταν το παιδί μου. Το είχαν κρυμμένο, πεθαμένο εκεί. Και μου είπε ο άνθρωπος ότι πήρε στις πέντε παρά παρακάτι. Τον πήραν τηλέφωνο να πάει για ένα άλλο περιστατικό, πήρε σήμα να πάει στο Γηροκομείο που είναι απέναντι και στον δρόμο, ενώ να πάρει να παραλάβει κάποιο άλλο περιστατικό, του ήρθε νέο σήμα και του είπαν να πάει στην πλατεία. Και το παιδί την ώρα που το πήρε, μου είπε ο οδηγός του αυτοκινήτου, είχε τις αισθήσεις του».
Αργοστόλι: Φως στα αίτια του θανάτου της 19χρονης θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση
Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο χρήσης ναρκωτικών ουσιών πριν την κατάρρευσή της, ενώ τρεις νεαροί που ήταν μαζί της τη μοιραία νύχτα έχουν ήδη συλληφθεί και κατηγορούνται για έκθεση σε κίνδυνο καθώς την εγκατέλειψαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Φως στα αίτια του θανάτου της αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση καθώς εξαρχής είχε γίνει γνωστό ότι στο σώμα της νεαρής δεν υπήρχαν εμφανή τραύματα.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η 19χρονη φέρεται να είχε μεταβεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου, κοντά στην κεντρική πλατεία στο Αργοστόλι όπου εκτιμάται ότι, μαζί με την παρέα της, έκανε έκανε χρήση κοκαΐνης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ίδια είχε ζητήσει επιπλέον ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, η οποία φέρεται να της παραδόθηκε στο δωμάτιο. Λίγη ώρα αργότερα, η νεαρή έχασε τις αισθήσεις της.
Οι τρεις νεαροί που βρίσκονταν μαζί της –ένας 26χρονος και δύο 23χρονοι, οι οποίοι συνελήφθησαν – φέρονται να τη μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις της στην πλατεία, όπου και την εγκατέλειψαν.
Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά από διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Μάλιστα, στο βιντεοληπτικό υλικό που εξετάζουν οι αστυνομικοί, φαίνεται ο ένας από τους τρεις νεαρούς να μεταφέρει τη 19χρονη, ενώ οι άλλοι δύο ακολουθούν.
Σε βάρος των τριών νεαρών που βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών Αρχών σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση σε κίνδυνο, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο εμπλοκής τους σε διακίνηση ναρκωτικών, καθώς ένας εξ αυτών είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για σχετική υπόθεση.
Όπως έχει γίνει γνωστό θα πραγματοποιηθεί κατ’ οίκον έρευνα στα σπίτια των τριών συλληφθέντων και φυσικά θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις προκειμένου να πιστοποιηθεί ότι και αυτοί είχαν κάνει χρήση κοκαΐνης, κάτι το οποίο φαίνεται πλέον και το επικρατέστερο σενάριο ότι είχε κάνει και η 19χρονη και ενδεχομένως ο θάνατός της να προήλθε από αυτό.

![Αργοστόλι: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης που εντοπίστηκε νεκρή– «Παγίδευσαν το κορίτσι μου, έχασα τη ζωή μου όλη» [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/argostoli-kopela1-150x150-jpg.webp)