Στο οπτικό υλικό, διακρίνεται συμβατικό περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ με αναμμένο φάρο να σταθμεύει, ενώ δύο αστυνομικοί κατεβαίνουν από το όχημα. Την ίδια στιγμή, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος επιχειρεί να προσπεράσει από αριστερά, παρασύροντας έναν από τους αστυνομικούς.
Αγνόησε σήμα ελέγχου και τραυμάτισε αστυνομικό
Λίγο νωρίτερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο νεαρός φέρεται να συμμετείχε σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας («κόντρες») με έτερο όχημα. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα και στους δύο οδηγούς να σταματήσουν για έλεγχο, ωστόσο και οι δύο ανέπτυξαν ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.
Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου συνελήφθη άμεσα, ωστόσο ο 20χρονος επιχείρησε να διαφύγει πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Κατά τη διάρκεια της διαφυγής του, χτύπησε με το όχημά του έναν από τους αστυνομικούς, ο οποίος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Σύλληψη και βαριές κατηγορίες
Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη κοντά στο ξενοδοχείο Χίλτον, όπου και τον ακινητοποίησαν. Ο 20χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μεταξύ άλλων αδικημάτων.
Ειδήσεις Σήμερα
- «Χρυσό φακελάκι» στο Ιπποκράτειο: Σε αναστολή ο διευθυντής καρδιοχειρουργικής – «Δεν θα γίνει ανεκτό» διαμηνύει ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Ηλιακή ενέργεια στην υπηρεσία της ανακύκλωσης
- Άκης Σκέρτσος: Πρωτοφανές μέτρο φορολογικής ελάφρυνσης για τη μισθωτή εργασία
- Ευρωμπάσκετ 2025: Μεγάλη πρόκριση για την Εθνική – Στους «4» του EuroBasket μετά από 16 χρόνια
- Κίνηση: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός – Χάος στο κέντρο της Αθήνας

