Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαρκόπουλο: Φωτιά τώρα σε αύλειο χώρο επιχείρησης – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις 

Καλαμάτα: Tην Τετάρτη η δίκη για την υπόθαλψη στην υπόθεση δολοφονίας του 47χρονου

3 λεπτά
Καλαμάτα: Tην Τετάρτη η δίκη για την υπόθαλψη στην υπόθεση δολοφονίας του 47χρονου
Δικαστήριο

Καλαμάτα: Η εκδίκαση των δύο συλληφθέντων για την υπόθεση της δολοφονίας του 47χρονου Ελληνοαμερικανού το πρωί της περασμένης Παρασκευής, πήρε αναβολή για την Τετάρτη στις 12 μ.μ. Το κατηγορητήριο είναι για ψεύδη κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματιών.

Η απολογία του 22χρονού θα γίνει την ίδια ημέρα, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού με τον 38χρονο, που έχει τακτοποιηθεί και διαφεύγει τη σύλληψη.

Στα δικαστήρια βρέθηκαν χτες (22/1) και δύο Έλληνες 40 και 50 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ψευδούς κατάθεσης και της υπόθαλψης εγκληματιών, γιατί ενώ αρχικά κλήθηκαν ως μάρτυρες και κατέθεσαν ότι δεν είχαν καμία σχέση με τους κατηγορουμένους, όπως προέκυψε από βιντεοληπτικό υλικό τους βοήθησαν να διαφύγουν μετά την δολοφονική τους ενέργεια.

Με απόφαση της έδρας οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, παρά την αντίθετη πρόταση από πλευράς εισαγγελέα.

Να υπενθυμίσουμε πως χάρη στις ταχύτατες ενέργειες των αστυνομικών της Ασφάλειας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, προχώρησαν στην προσαγωγή ενός 22χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής (με ελληνική υπηκοότητα), ο οποίος ομολόγησε την ανθρωποκτονία, ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκε και η ταυτότητα του 38χρονου άνδρα επίσης Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος παραμένει άφαντος και φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 47χρονο.

Ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι έχουν 180.000 νεκρούς και οι Ουκρανοί 100.000 εκτιμά ο νορβηγικός στρατός

Επιδοτήσεις για ηλιακούς θερμοσίφωνες

Απολογείται για βιασμό ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]