Κακοκαιρία «Erminio»: Πολλά είναι τα σημεία που εξακολουθούν να πλήττονται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα-Σε ποια σημεία έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας σε οδικά σημεία περιοχών σε Ημαθία και Πιερία έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω έντονης βροχόπτωσης.
Αναλυτικά:
Ημαθία
-σε ιρλανδική διάβαση μεταξύ Βέροιας – Λαζοχωρίου
-σε ιρλανδική διάβαση μεταξύ Μακροχωρίου – Ταγαροχωρίου
Πιερία
-στη Λεπτοκαρυά στο ρέμα “Καντίρ”
-στο Λιτόχωρο στο ρέμα “Ενιπέα”
-στον Πλαταμώνα στο ρέμα “Δριμπίνα”
-στην Βροντού στο ρέμα “Δριμίτσα”
-στην Κονταριώτισσα στο ρέμα “Ξηρολάκι”
Καρδίτσα: Ανεβασμένη η στάθμη των υδάτων σε τέσσερις ποταμούς
Ανεβασμένη είναι η στάθμη των υδάτων σε τέσσερις ποταμούς της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, από τις τελευταίες συνεχείς βροχοπτώσεις, σύμφωνα με όσα τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κώστας Τέλιος. Οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, αν και η κατάσταση σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, μέχρι τώρα είναι διαχειρίσιμη. Οι ποταμοί, στους οποίους έχει ανέβει η στάθμη, είναι οι Πάμισσος, Καράμπαλης, Καλέντζης και Γαβριάς. «Η εικόνα δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά είμαστε σε επιφυλακή για να επέμβουμε αν παρουσιαστεί ανάγκη», τονίζει επίσης ο ίδιος.











![Σύνταξη πριν από τα 62 από ΙΚΑ, Ειδικά Ταμεία (ΔΕΚΟ-Τραπεζών) και βαρέα [πίνακες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/syntaxeis-1-300x200-jpg.webp)








