Αθήνα Καιρός

Καιρός: Αποχωρεί με λασποβροχές η σκόνη το σαββατοκύριακο – Χιόνια στα όρεινα

3 λεπτά
Καιρός: Αποχωρεί με λασποβροχές η σκόνη το σαββατοκύριακο – Χιόνια στα όρεινα

Καιρός: Για σήμερα, Σάββατο 2 Απριλίου, στα δυτικά προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά κατά διαστήματα πιθανώς να είναι ισχυρές, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές στα βόρεια όπου πιθανώς να εκδηλθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα είναι σχετικά αυξημένες, βαθμιαία όμως θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βορειοδυτικά τους 13 με 15 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 22 και στα νησιά του Αιγαίου κατά τόπους τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα επικρατήσουν νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι νοτίων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 21 βαθμών Κελσίου.

Για αύριο Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά Ελλάδα.

Στη δυτική και βόρεια χώρα προβλέπονται χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φθάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 15 με 17 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σήμερα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι λεπτομέρειες της πρώτης και της δεύτερης απόπειρας κατά της Τζωρτζίνας και η κατασκευή άλλοθι

Πόλεμος στην Ουκρανία: Περισσότεροι από 3.000 άμαχοι βγήκαν από την «κόλαση» της Μαριούπολης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα τρία επόμενα βήματα των ερευνών – Ολα «φύλλο και φτερό»

Ο καθηγητής Yanzhong Huang μιλάει στον «Ε.Τ.»: Το επόμενο κύμα επιδημίας μπορεί να είναι στο δρόμο

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]