Στο σημείο μετέβησαν συνολικά 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και δύο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου. Ωστόσο, παρά την άμεση κινητοποίηση, οι ζημιές από τη φωτιά στο ασθενοφόρο είναι ολοσχερείς.
Σύμφωνα με το taxydromos.gr, εκείνη την ώρα μεταφερόταν στην Αθήνα ένα παιδάκι 12 ετών που το συνόδευε η μητέρα του.
Ευτυχώς, το παιδάκι, η μητέρα του καθώς επίσης και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ βγήκαν σώοι από το ασθενοφόρο πριν απειληθούν, ενώ το παιδάκι και η μητέρα του παρελήφθησαν μετά από λίγη ώρα απ’ άλλο ασθενοφόρο για την ολοκλήρωση της διακομιδής.
Το έργο της κατάσβεσης ολοκληρώθηκε άμεσα από τις ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης.
Πάντως, το ασθενοφόρο στο οποίο παρουσιάστηκε βλάβη και μετά φωτιά, μετρούσε αρκετά χιλιόμετρα. Αποτελούσε δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρου Νιάρχου», όπως αναφέρουν πληροφορίες.

