Η ορατότητα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου είναι εξαιρετικά περιορισμένη, ενώ οι δρόμοι της πόλης έχουν μετατραπεί σε «ποτάμια», δυσχεραίνοντας την κίνηση των οχημάτων και των πεζών.


Τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ώρες κάνοντας την ημέρα του Ιουνίου να μοιάζει εντελώς χειμωνιάτικη.
Ειδήσεις Σήμερα
- Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Η κλιματική κρίση μας αφορά όλους
- Ναύπακτος: Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο που παραλίγο να παρασύρει μητέρα και παιδί – Αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης στον 75χρονο
- Λάρισα: Στο προσκήνιο ξανά γνωστή οικογένεια μετά τις νέες καταγγελίες για απάτες – Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις «χρυσές» λίρες
![Ιωάννινα: Δασκάλα δημοτικού μετέτρεψε την τάξη της σε… παραμύθι [Βίντεο, Εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/06/taxi-ioannina-1-150x150.jpg)
