Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε εμβληματικά σημεία του νησιού, όπως η Μεσαιωνική Πόλη και το Μανδράκι, προσφέροντας μοναδικές εικόνες που θα χρησιμοποιηθούν στο trailer και στο videoclip της ταινίας.
Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού Γιώργος Τόππος, η Ρόδος φιλοξένησε μια διεθνούς εμβέλειας παραγωγή που φέρνει την Ελλάδα στο προσκήνιο του ινδικού σινεμά, προβάλλοντας την πολιτιστική της ταυτότητα και τη φυσική της ομορφιά σε εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο: «Η Ρόδος φιλοξενεί μια τεράστια παραγωγή από την Ινδία, ένα μεγάλο εγχείρημα με τον σταρ Prabhas, που φέρνει το νησί στο παγκόσμιο προσκήνιο του Bollywood», ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή Buongiorno του Mega.
Περισσότεροι από 150 κάτοικοι της Ρόδου συμμετείχαν στην παραγωγή, ενώ στην ομάδα εργάστηκαν πάνω από 100 επαγγελματίες από την Ινδία. Η συνεργασία των δύο πλευρών δημιουργεί, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, νέες προοπτικές για την κινηματογραφική τουριστική ανάπτυξη του νησιού. «Έχουμε πάρει όλες τις απαραίτητες άδειες. Είναι σημαντικό για την προβολή της Ρόδου σε δισεκατομμύρια ανθρώπους. Ο πρωταγωνιστής είναι ένας από τους πιο διάσημους στη χώρα του», πρόσθεσε ο κ. Τόππος.
Ο Prabhas, ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς αστέρες του ινδικού κινηματογράφου, έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο μέσα από blockbusters όπως τα Baahubali και Saaho. Κάθε του εμφάνιση προκαλεί φρενίτιδα, και η παρουσία του στη Ρόδο για τα γυρίσματα του The Raja Saab δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.
Στα social media επικρατεί ενθουσιασμός, με fans να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο από διάφορα σημεία του νησιού όπου τον συνάντησαν, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του και εκτός κινηματογραφικών αιθουσών.

Όπως τόνισε ο κ. Τόππος, «η επιλογή της Ρόδου δεν ήταν τυχαία· οι παραγωγοί ήθελαν έναν τόπο που να συνδυάζει ιστορικότητα και ομορφιά. Είναι τιμή μας που μας επέλεξαν».
«Μακάρι να έρθει και ο Λάνθιμος στο νησί μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες συνεργασίες στο μέλλον.
Ειδήσεις Σήμερα
- Τέμπη – Δίκη για κάμερες: Για διακοπή ή αναβολή καλείται να αποφασίσει το δικαστήριο
- Η Τατιάνα Μπλάτνικ μαγνήτισε τα βλέμματα σε φιλανθρωπικό γκαλά – Η κοινή εμφάνιση με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Τζάστιν Τριντό: Η σύζυγός του στέλνει αινιγματικό μήνυμα μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που τον δείχνουν να φιλά την Κέιτι Πέρι

