Αθήνα Καιρός

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στα Χανιά με εκλεκτή παρέα – Επισκέφθηκε το «Μοναστήρι του Καρόλου»

3 λεπτά
Η Μαρέβα Μητσοτάκη στα Χανιά με εκλεκτή παρέα – Επισκέφθηκε το «Μοναστήρι του Καρόλου»

Στα Χανιά βρίσκεται ως γνωστόν εδώ και μέρες η οικογένεια Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του Μαρέβα, εκτός από στιγμές ξεκούρασης, πραγματοποίησαν κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις, ενώ φιλοξένησαν στο σπίτι τους στο Ακρωτήρι την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Γκέρτρουντ φον ντερ Λάιεν και τον σύζυγό της

Ωστόσο η κα Μητσοτάκη θέλησε να επισκεφθεί και το Μουσείο «Μοναστήρι του Καρόλου» το οποίο φιλοξενεί σπάνια αντικείμενα και σπουδαία έργα του αείμνηστου κομμωτή διάσημων προσωπικοτήτων και καλλιτέχνη Κάρολου Καμπελόπουλου.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στα Χανιά με εκλεκτή παρέα – Επισκέφθηκε το «Μοναστήρι του Καρόλου»

Μαζί με την βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Σέβη Βολουδάκη, με την οποία τις συνδέει φιλία χρόνων και συνοδευόμενες από τη γενική γραμματέα στο Δ.Σ. του Ιδρύματος Κάρολος Καμπελόπουλος Στέλλα Κουτσουπάκη και την κόρη της, θαύμασαν τα εκθέματα στο Μουσείο το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Όπως γράφει σε ανάρτησή της στα social media:

«Η επίσκεψη στο «Μοναστήρι του Καρόλου» είναι ένα ταξίδι στην αίγλη του παρελθόντος, έργο τέχνης το ίδιο μια μοναδικής ζωής. Μαρτυρίες εποχών που δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε στο μέλλον. Μέσα από το πάθος του για την δουλειά και την τέχνη ο πολυτάλαντος Κάρολος Καμπελόπουλος κατάφερε να δημιουργήσει και να ενώσει διαφορετικούς κόσμους, από την Γαλλία του 17ου αιώνα εώς την Ελλάδα του 20ου αιώνα.

Στην καρδιά του πάντα κυριαρχούσε η αγάπη του για τα Χανιά, τους ανθρώπους, την ιστορία του τόπου και σήμερα το Μουσείο -ένας ύμνος στην ανθρώπινη αισθητική και θέληση για ζωή- μας καλεί να γνωρίσουμε την σπουδαία κληρονομιά του. Μαζί με την @sevi_voloudaki και τη Στέλλα Κουτσουπάκη, γενική γραμματέας στο Δ.Σ. του Ιδρύματος Κάρολος Καμπελόπουλος και την κόρη της.

Πηγή: zarpanews.gr

Ειδήσεις σήμερα

Σεισμός στην Κρήτη: Γιατί ανησυχούν οι σεισμολόγοι – Τι λένε στον Ε.Τ. Παπαδόπουλος και Λέκκας

Νέα Φιλαδέλφεια: Ψάχνουν τον ψηλό και εύσωμο φονιά του Μιχάλη

Χανιά: Προφυλακίζονται τέσσερις κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]