Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για το έγκλημα που σημειώθηκε στη Διαλαμπή Ροδόπης, όπου η 44χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της έπειτα από επίθεση με μαχαίρι που φέρεται να δέχθηκε από τον 53χρονο σύζυγό της.
Η 16χρονη κόρη καλούσε τη Αστυνομία
Η υπόθεση πήρε δραματική τροπή λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η 16χρονη κόρη του ζευγαριού επικοινώνησε με την Αστυνομία και ανέφερε ότι ο πατέρας της είχε επιτεθεί στη μητέρα της, τραυματίζοντάς την θανάσιμα στην περιοχή του λαιμού.
Ο 19χρονος γιος της οικογένειας μετέφερε τη μητέρα του στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής για ανθρωποκτονία με δόλο, ενδοοικογενειακή βία και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων. Από τον χώρο του εγκλήματος κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, τα οποία εξετάζονται στο πλαίσιο της έρευνας.
Είχε καταγγελθεί από τη σύζυγό του το 2022
Ο 53χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς το 2022 η 44χρονη είχε καταθέσει σε βάρος του καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.
Το ζευγάρι, που είχε καταγωγή από την Αλβανία, βρισκόταν πλέον σε διάσταση. Η 44χρονη εργαζόταν σεζόν και είχε επιστρέψει στη Διαλαμπή προκειμένου να βρίσκεται μαζί με τα παιδιά της και να γιορτάσει τα γενέθλια της 16χρονης κόρης τους.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το τραύμα στον λαιμό της ήταν εκείνο που αποδείχθηκε μοιραίο.
Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής. Ο 53χρονος παραμένει νοσηλευόμενος και φρουρούμενος στο «Σισμανόγλειο», καθώς μετά την επίθεση τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και φέρεται να κατανάλωσε πετρέλαιο στην προσπάθειά του να βάλει τέλος στη ζωή του.























