Αθήνα Καιρός

Γαύδος: «Πόλεμος» για τις παραλίες γυμνιστών στο νησί – «Ράβε, ξήλωνε» έχουν γίνει οι ταμπέλες

3 λεπτά
Γαύδος: «Πόλεμος» για τις παραλίες γυμνιστών στο νησί – «Ράβε, ξήλωνε» έχουν γίνει οι ταμπέλες

Γαύδος: Μεγάλο θέμα έχει γίνει ο γυμνισμός στo νησί. «Πόλεμος» για τις ταμπέλες που τον απαγορεύουν ενώ έχουν γίνει καταγγελίες για άτομα που τις κατέστρεψαν.

Σχετική δήλωση, όπως επισημαίνει το Cretalive.gr, εξέδωσε η δήμαρχος, κ. Λίλιαν Στεφανάκη, με τίτλο «Ο γυμνισμός και το δίκαιο του ισχυρού».

Γαύδος: «Πόλεμος» για τις παραλίες γυμνιστών στο νησί – «Ράβε, ξήλωνε» έχουν γίνει οι ταμπέλες

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στις 02.00 π.μ. της 15ης/8/23 εντοπίστηκαν από άτομα του Δήμου Γαύδου τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένας άντρας, γνωστοί παραθεριστές του νησιού, την ώρα που κατέστρεφαν τις ταμπέλες που είχαν τοποθετηθεί, σχετικά με την απαγόρευση του γυμνισμού στην παραλία του Σαρακήνικου και προχώρησε στις κατά το νόμο ενέργειες.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξε μεγάλη αναστάτωση ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και τους παραθεριστές για το θέμα του γυμνισμού στην συγκεκριμένη παραλία, στην οποία υπάρχουν μόνιμες και παραθεριστικές κατοικίες καθώς και τα περισσότερα καταστήματα του νησιού.

Για τη συστηματική καταστροφή των συγκεκριμένων πινακίδων ο Δήμος Γαύδου έχει υποβάλει το προηγούμενο χρονικό διάστημα καταγγελίες για φθορά δημόσιας περιουσίας. Οι ταμπέλες αντιστάθηκαν άμεσα για την ενημέρωση όλων των επισκεπτών.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Γαύδου υλοποιεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την ύπαρξη μίας από τις τουλάχιστον δέκα που υπάρχουν στο νησί όπου κάθε πολίτης, ντόπιος ή επισκέπτης, θα μπορεί να την απολαμβάνει ισότιμα».

Ειδήσεις σήμερα

Οι πρώτες κινήσεις Μητσοτάκη – Αισιοδοξία για το μέλλον, ξεκίνημα με την οπαδική βία

Νέα Φιλαδέλφεια: Το κρίσιμο 10λεπτο της δολοφονίας του Μιχάλη – Η μαχαιριά σε «τυφλό» σημείο και το κονβόι των δικύκλων

«Αρωμα» Ελλάδας στους G7 – Τα βασικά σημεία της διακήρυξης

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]