Πρόκειται για τους τρεις κατηγορούμενους, ηλικίας 21, 36 και 41 ετών, που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που εκκρεμούσαν σε βάρος τους. Οι συλληφθέντες απολογήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας Αμαλιάδας για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης από κοινού, της παράνομης οπλοφορίας, της οπλοχρησίας και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας από κοινού.
Αυτός που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος είναι ο 41χρονος, πατέρας του 21χρονου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, όπως και ο 36χρονος συγκατηγορούμενός του.
Στους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους τρεις φορές τον μήνα και της απαγόρευσης προσέγγισης των δύο θυμάτων της συμπλοκής σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.
Σύμφωνα με το PatrisNews, κατά τη διάρκεια της απολογίας προέκυψε ότι και ο 41χρονος έχει ιδιαίτερα βεβαρυμμένο ποινικό παρελθόν, έχοντας μάλιστα αποδράσει, όντας κρατούμενος, από τις φυλακές Ναυπλίου.Για την απόδραση κρατουμένου έχει επίσης καταδικαστεί.
Παράλληλα, στο ενεργητικό του έχει και καταδίκες για τρεις ληστείες και διακεκριμένες κλοπές, παραμένοντας τουλάχιστον για μια δεκαετία έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης.

