Φλώρινα: «Χάκαρε» τους κωδικούς της και της άρπαξε 700 ευρώ

2 λεπτά
Φλώρινα: «Χάκαρε» τους κωδικούς της και της άρπαξε 700 ευρώ

Φλώρινα: Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, υπόθεση απάτης με υπολογιστή, που τελέστηκε σε βάρος 29χρονης ημεδαπής.

Η 29χρονη κατήγγειλε ότι αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους, άγνωστο άτομο αφού επικοινώνησε μαζί της μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζοντάς της ψευδή γεγονότα ως αληθή, κατάφερε και απέκτησε τους κωδικούς αριθμούς από προπληρωμένες κάρτες για το διαδίκτυο, συνολικής χρηματικής -700- ευρώ, τις οποίες εξαργύρωσε.

Φλώρινα: «Χάκαρε» τους κωδικούς της και της άρπαξε 700 ευρώ

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μίας 30χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη με υπολογιστή.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version