Εύβοια: Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή λόγω των ισχυρών βροχών και των καταιγίδων που πλήττουν την περιοχή.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες πλήττουν την Εύβοια από το μεσημέρι του Σαββάτου. Συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Χαλκιδέων τα φαινόμενα ήταν έντονα με αποτέλεσμα να πέσει κεραυνός σε αυλή σπιτιού στο χωριό Μύτικα και να πιάσει φωτιά.
Κάηκε τηλεόραση σε διπλανό σπίτι, σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής
«Γείτονας που είδε τον κεραυνό να πέφτει στο συγκεκριμένο σπίτι έπαθε σοκ ενώ σε άλλο διπλανό σπίτι κάηκε η τηλεόραση όπως αναφέρει κάτοικος του Μύτικα» στο evima.gr ο οποίος μας έστειλε και τις παραπάνω εικόνες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι άμεσα η πυροσβεστική και έσβησε τη φωτιά.


![Εύβοια: Κεραυνός έπεσε σε αυλή σπιτιού λόγω κακοκαιρίας – Ξέσπασε φωτιά [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/03/keravnos-768x464.webp)

















