Ένας 65χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κατέρρευσε, ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του σε ουζερί, το μεσημέρι της Κυριακής (30/8) στη Ν. Αρτάκη, στην Εύβοια.
Όπως αναφέρει το evia online, ο άνδρας έτρωγε και διασκέδαζε στο ουζερί, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε.
Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ και ο έμπειρος διασώστης Σταύρος Τζιγιάννης, ο οποίος έχει βοηθήσει σε πολλά περιστατικά που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και παροχής πρώτων βοηθειών. Επί τόπου μετέβη και η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Ευβοίας. Οι διασώστες κατάφεραν και σταθεροποίησαν τον 65χρονο μέχρι που ήρθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.
Ο «φύλακας άγγελος» του 65χρονου
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Σταύρος Τζιγιάννης σώζει τον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς πριν από δύο χρόνια τον είχε επαναφέρει από άλλο καρδιακό επεισόδιο. Έκτοτε είχε τοποθετήσει βηματοδότη. Ευτυχώς ο «φύλακας άγγελος» εμφανίστηκε ξανά και τον έσωσε για δεύτερη φορά.



















