Αθήνα Καιρός

Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου: Κλειστά τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο λόγω της πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο – Μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα

6 λεπτά
Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου: Κλειστά τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο λόγω της πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο – Μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα

Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου:  Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο προχώρησε η Αστυνομία λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα σε βυτιοφόρο όχημα, που μεταφέρει καύσιμα, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Παράλληλα διακοπή της κυκλοφορίας είναι σε ισχύ από το 39ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 57ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα. Λόγω της κυκλοφοριακών ρυθμίσεων υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση τόσο στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου όσο και στη παλαιά.

Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου: Έσβησε η φωτιά στο βυτιοφόρο – Αφήνουν υγραέριο να διαφύγει στην ατμόσφαιρα

Κατασβέστηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε βυτιοφόρο όχημα στο 45,7 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Το όχημα μετέφερε 7,2 τόνους υγραέριου κίνησης. Οι υπεύθυνοι έχουν αφήσει το αέριο να διαφύγει στην ατμόσφαιρα υπό την επίβλεψη της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Για λόγους ασφαλείας γίνονται διακοπές στην κυκλοφορία ενώ προληπτικά απομακρύνθηκαν και κάτοικοι από οικίες από την Παραλία Βαρδάρη, κάτω από τη Παλαιά Εθνική Οδό.

Ενδεχομένως λίγο αργότερα να δώσουν στη κυκλοφορία και τον Προαστιακό ενώ η ΝΕΟΑΚ θα παραμείνει κλειστή μέχρι να κριθεί ασφαλής η παραχώρηση στην κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία των οχημάτων και δύο ρεύματα της παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, που είχε διακοπεί λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι λόγω της πυρκαγιάς στο βυτιοφόρο αποκατάσταθηκε ενώ όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ σύμφωνα με ενημέρωση από την τροχαία η κίνηση στο σημείο παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη.

Με ανακοίνωσή της η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας.







Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε νωρίτερα στο Twitter διακρίνεται το βυτιοφόρο το οποίο έχει παραδοθεί στις φλόγες, ενώ βγαίνουν μαύροι καπνοί.

Ειδήσεις σήμερα

Νέα Φιλαδέλφεια: Στην Πάτρα 2 από τους 105 χούλιγκαν – Σύντομα τα πορίσματα της ΕΔΕ στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύνταξη: Νέο μισθολόγιο με αυξήσεις αποδοχών από 1ης/1/2024 για 140.000 υπηρετούντες

Επικίνδυνα τα μελτέμια για θαλάσσια παιχνίδια

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]