Αθήνα Καιρός

Ελένη Γερασιμίδου: Κάηκε το σπίτι της στην Παλλήνη – «Όλα είναι κατεστραμμένα»

5 λεπτά
Ελένη Γερασιμίδου: Κάηκε το σπίτι της στην Παλλήνη – «Όλα είναι κατεστραμμένα»

Στην κάμερα του Alpha μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου, το μεσημέρι της Τετάρτης, από την Παλλήνη όπου και βρίσκεται το σπίτι της αγωνιώντας για τα πύρινα μέτωπα που μαίνονται στην Πεντέλη και τις γύρω περιοχές. Η δημοφιλής ηθοποιός δεν έκρυψε την θλίψη της καθώς και το δικό της σπίτι έχει υποστεί ήδη μεγάλη ζημιά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Γερασιμίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στις 4 τα ξημερώματα μας έπνιξε ο καπνός και φύγαμε από το σπίτι κατ’ απαίτηση της κόρης μας. Σε λίγη ώρα πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα που παρέμεινε εδώ, ενώ θέλαμε να την πάρουμε μαζί, και μας είπε ότι το σπίτι μας καίγεται. Δεν μπορέσαμε να έρθουμε κατά δω, δεν μας άφηναν. Ήταν 18 πυροσβεστικά στη Μαραθώνος. Τους πήραμε τηλέφωνο αλλά τίποτα. Μέχρι τώρα πυροσβεστικό δεν ήρθε».

«Μας βοήθησε ο πρόεδρος της περιοχής μας και, με συγχωρείτε δεν ψάχνω την ευκαιρία για να το πω, όλοι μου οι σύντροφοι. Ειναι και εδώ με το σύνθημα μας, «ο λαός σώζει τον λαό» και αυτή είναι η αλήθεια».

«Είναι «ας καούν» αυτή η ανάλγητη πολιτική και πρέπει να τελειώνει. Και θα τελειώσει μόνο από τον κόσμο. Μόνη της δεν τελειώνει, ούτε με ένα ή δύο άτομα. Το σπίτι μας αυτή τη στιγμή δεν είναι κατοικήσιμο. Μπορεί να έχει σωθεί το υπόγειο και ο πρώτος όροφος αλλά όλα τα άλλα είναι κατεστραμμένα. Ρούχα, βιβλία… Αυτό μας πονάει πάρα πολύ! Μην το συζητάτε πως είναι τα υπόλοιπα, κατάμαυρα! Δεν θέλω να σας βάλω μέσα γιατί μπορεί να πέσει κάτι. Εδώ πρέπει να έρθει πραγματογνώμονας για να μας πει αν μπορούμε να κατοικήσουμε. Έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Είναι οι κόποι μιας ζωής και η ανταπόκριση σας είπα από που είναι» συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου στην εκπομπή Alpha Τώρα.




Ειδήσεις σήμερα

Φωτιά στην Πεντέλη: Νεκρός άνδρας στην Ανθούσα – Αυτοκτόνησε όταν το σπίτι κυκλώθηκε από τις φλόγες

Φωτιά στην Πεντέλη – Πυροσβεστική: Έγιναν 600 απομακρύνσεις κατοίκων – Πάνω από 80χλμ/ώρα η ταχύτητα των ανέμων

48 χρόνια απο την εισβολή στην Κύπρο: Μαύρη επέτειος στα κατεχόμενα απόντος του Ερντογάν

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]