Αθήνα Καιρός

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γνωστός ποινικολόγος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του- Απαγορεύεται να την πλησιάζει

3 λεπτά
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γνωστός ποινικολόγος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του- Απαγορεύεται να την πλησιάζει

Ελεύθερος μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της σύζυγου του αφέθηκε ο γνωστός ποινικολόγος.

Στον ποινικολόγο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει τη σύζυγό του.

Η απολογία του γνωστού ποινικολόγου ενώπιον της ανακρίτριας ξεκίνησε στις 09:30 και κράτησε περίπου 2 ώρες ενώ να υπενθυμίσουμε ότι κατηγορείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του.

Ο γνωστός ποινικολόγος συνοδευόταν από τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του στα δικαστήρια.

Στην εκπομπή Super Kατερίνα του ALPHA ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε νέα στοιχεία για τη σύζυγο του γνωστού ποινικολόγου.

«Ήταν σαπισμένη στο ξύλο. Πληροφορίες μου λένε ότι το πρόσωπό της δεν ήταν αναγνωρίσιμο από το ξύλο. Έφαγε τόσο πολύ ξύλο που δεν την αναγνώριζε το συγγενικό της περιβάλλον».

«Ο γιατρός μου είπε ότι δεν το κάνει πρώτη φορά και ότι έπραξε ως άνθρωπος» ανέφερε η ρεπόρτερ Ελισάβετ Οικονόμου.

Ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι το θύμα «έχει χάσει την ακοή από το ένα αυτό, έχει σπάσει τη γνάθο. Αυτά είναι τραύματα από χέρι. Πώς είναι δυνατόν να λείπουν τούφες από μαλλιά και να φαίνεται καθαρά ότι τα χτυπήματα είναι από μπουνιές; Ήδη οι δικαστικοί είναι σε μια περίεργη κατάσταση. Θα εφαρμοστεί ο νόμος και με την ιατροδικαστική εξέταση, θα προφυλακιστεί ο ποινικολόγος. Ο κύριος Βερβεσός είναι έτοιμος να βγάλει νύχια και αν καταδικαστεί θα του αφαιρέσει την άδεια για πάντα».

Νωρίτερα, φέρεται να κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισής του η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και ένας δικηγόρος φίλος του κατηγορουμένου.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]