Αθήνα Καιρός

Έκρηξη στο Κέντρο της Αθήνας: Ένας σοβαρά και δύο ελαφρά τραυματίες – Εικόνες καταστροφής

2 λεπτά
Έκρηξη στο Κέντρο της Αθήνας: Ένας σοβαρά και δύο ελαφρά τραυματίες – Εικόνες καταστροφής

Ένας σοβαρά τραυματίας και δύο ελαφρά είναι απολογισμός της σφοδρής έκρηξης που σημειώθηκε στις 12.50 το μεσημέρι σε κατάστημα κρεοπωλείο- μίνι μάρκετ, ιδιοκτησίας αλλοδαπού, στην οδό Ιουλιανού στο κέντρο της Αθήνας.

Ο σοβαρά τραυματίας είναι υπάλληλος του καταστήματος και διακομίστηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι άλλοι δύο δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Η έκρηξη προκάλεσε πολύ μεγάλες ζημιές, κυρίως στο υπόγειο αλλά και στο υπόλοιπο κατάστημα και από θαύμα δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα, καθώς ήταν ώρα αιχμής και η Ιουλιανού είχε κίνηση.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Τα αίτια της έκρηξης ερευνώνται, ωστόσο ως πιθανότερη αιτία εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από φιάλη υγραερίου. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο ανέφεραν πως μύριζε έντονα υγραέριο, δεν βρήκαν όμως φωτιά και από το υπόγειο έβγαλαν τέσσερις μεγάλες φιάλες οι οποίες δεν είχαν εκραγεί.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Προληπτικά ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στον τόπο της έκρηξης συνεργεία της ΕΥΔΑΠ, της ΔΕΗ, αλλά και της ΔΕΠΑ για να ελεγχθεί αν υπήρχε διαρροή αερίου, αλλά δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο. Παράλληλα διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Ιουλιανού, η οποία παραμένει ακόμα κλειστή.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Στο χώρο του καταστήματος θα γίνει αυτοψία από πραγματογνώμονες για να βεβαιωθούν τα αίτια, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης στο υπουργικό για Τουρκία: Η δυνατή Ελλάδα ενοχλεί κάποιους – Δεν έχουμε λόγο να ανοίξουμε διάλογο με το ανιστόρητο και το αδιέξοδο

Κηφισιά: «Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί» – Η επιστολή-κόλαφος της μητέρας του 6χρονου

Μακελειό στο Τέξας: 11χρονη πασαλείφτηκε με το αίμα της φίλης της και παρίστανε την νεκρή για να γλιτώσει

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η νεαρή Αγγλίδα που υποστηρίζει ότι βιάστηκε από πρώην παίκτη του Big Brother

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]