Αθήνα Καιρός

«Έχασα 2,5 λίτρα αίμα»: Σοκάρει ο μάγειρας που μαχαιρώθηκε στη Θεσσαλονίκη

4 λεπτά
«Έχασα 2,5 λίτρα αίμα»: Σοκάρει ο μάγειρας που μαχαιρώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί την Πέμπτη 14 Φλεβάρη ο άνδρας που μαχαίρωσε στην κοιλιά μάγειρα σε ουζερί της Θεσσαλονίκης, επειδή... δεν του άρεσε το κοντοσούβλι.

Το θύμα βγήκε από το νοσοκομείο και μιλά στο STAR και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Ρίστα για τα όσα βίωσε. «Ζω από θαύμα», λέει, δείχνοντας τα τραύματά του. «Εδώ είναι το μαχαίρι .Είναι τρείς πόντους μέσα. Είχα Άγιο, μάλλον!», λέει σοκαρισμένος ο άνδρας.

Αμέσως μετά, το θύμα της επίθεσης περιγράφει στο STAR πώς ακριβώς συνέβησαν όλα: «Μου λέει θέλω κοντοσούβλι, μου λέει είναι σημερινό το κοντοσούβλι; Λέω επιμένω σου ειπα και στην αρχή. Μου λεει είναι σημερινό;

Ναι, πάλι. Ε οχι λέει. Άρχισε να μου βρίζει τη μάνα, άρχισε να βρίζει τη μάνα του αφεντικού, ότι έβγαινε από το στόμα του, λέω ώπα, δε θα μου βρίζεις τη μάνα μου. Είμαι 65 χρονών, λίγο σεβασμό, σε βλέπω που έχεις πιει αλλά σταμάτα είπα. Δεν σταματούσε, αρπάζει το πιρούνι και κάνει το πιρνούνι έτσι, σαν αυτούς που πάνε να παλέψουνε».

Ο μάγειρας καταφέρνει να τον αφοπλίσει και να του αρπάξει το πιρούνι απο τα χέρια όμως ο 52χρονος στο άλλο χέρι κρατούσε το μαχαίρι το οποίο κάρφωσε στην κοιλιά του κύριου Σπύρου.

«Και κάνει μια έτσι “Αχχχχ” με όλη την ψυχή του. Δηλαδή σαν να έριξε σε κρέας σκοτωμένο. Τέτοιο άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί. Αυτή η εικόνα έχει μείνει πάνω στα μάτια μου. Δεν μπορώ να τη βγάλω. Ποτέ μου βγαίνει νύχτα, πότε μέρα, όποτε βλέπω μαχαίρι μου βγαίνει αυτό. Δεν τρώω πια με μαχαίρι, μόνο με κουτάλα», προσθέτει.

Ο δράστης, ο οποίος ήταν πελάτης στο ουζερί, αμέσως μετά την πράξη του εξαφανίστηκε. Για 10 μέρες ήταν άφαντος. Πριν λίγες ωρες παραδόθηκε και σήμερα (13/3) το πρωί πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τώρα προσπαθεί να αναρρώσει και να ξεπεράσει το σοκ, ενώ σε βάρος του δράστη έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]