Σύμφωνα με το γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 4,3 της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο είναι στα 6 χιλιόμετρα ανατολικά, βορειοανατολικά της Λεπτοκαριάς Θεσπρωτίας.
Όπως αναφέρει το Γεωδυναμικό το εστιακό βάθος του σεισμού είναι στα 5 χιλιόμετρα.

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος ανέφερε σε ανάρτησή του ότι ο σεισμός ενδέχεται να αποτελεί μετασεισμό της ισχυρής δόνησης των 5,3 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 8 Μαρτίου.
«H σεισμική δράση δυτικά των Ιωαννίνων συνεχίζεται εντατικά. Σεισμός προκαταρκτικού μεγέθους Μ4.5 έγινε έντονα αισθητός πριν από λίγα λεπτά, στις 17:22. Μάλλον πρόκειται για μετασεισμό του ισχυρού σεισμού με Μ5.3 στις 8 Μαρτίου».
Ειδήσεις Σήμερα
- Γεωργιάδης για Βαρτζόπουλο: Υπηρέτησε το υπουργείο Υγείας με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα
- Καιρός: «Κλείδωσε» η πρόγνωση για την Μεγάλη Εβδομάδα – Ανατροπή με την Κυριακή του Πάσχα – Πώς θα ψήσουμε αρνί
- Eνδοοικογενειακό περιστατικό στο Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 22χρονος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του απο τον 19χρονο κουνιάδο του

