Κατά την ακροαματική διαδικασία ο μάρτυρας εξετάστηκε από τη δικηγόρο της οικογένειας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και εμφανίστηκε κατηγορηματικός ως προς την ύπαρξη οργανωμένης δράσης. «Εγώ το ονομάζω εγκληματική οργάνωση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δολοφόνοι είναι συγκεκριμένοι», ανέφερε, προσθέτοντας πως «από ’κει και πέρα είναι ένα σχέδιο υψηλής ραπτικής».
Ο μάρτυρας υποστήριξε ακόμη ότι την ημέρα του συμβάντος δεν υπήρχε στο Λιμενικό κανένα σκάφος, κάτι που κατά την άποψή του έγινε «για προφανείς λόγους». Υπονόησε ότι στο σημείο λάμβαναν χώρα δραστηριότητες «αρχαιοκαπηλίας», λέγοντας πως «τον ρόλο του Λιμενικού τον έκαναν οι ψαράδες».
Ως κουνιάδος του θύματος, δήλωσε ότι με τον Βαλυράκη είχαν «πολύ στενή σχέση». Την ώρα της κατάθεσης συνέχιζε να απαντά στις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.
Ειδήσεις Σήμερα
- The Morning Show: Η Apple TV+ ανανεώνει νωρίς για 5η σεζόν – Η Bradley Jackson ανατρέπει τα πάντα μετά το σοκαριστικό φινάλε
- Τραγωδία στο Dubai Air Show: Ινδικό μαχητικό συνετρίβη – Νεκρός ο πιλότος
- Τραγωδία σε ειδικό σχολείο στον Πειραιά: Προσήχθησαν ο διευθυντής και ένας δάσκαλος – «Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες» λέει το υπ. Παιδείας
- ΧΙΑΟΜΙ: Τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη για το τρίτο τρίμηνο του 2025 αυξήθηκαν κατά 80,9%