Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στον ορεινό δήμο Μύκης, στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην περιοχή μέχρι και αυτή την ώρα.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην κίνηση των αυτοκινήτων στο ορεινό οδικό δίκτυο της Δράμας, ενώ από την τροχαία γίνεται σύσταση για χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο ορεινό οδικό δίκτυο του Κάτω Νευροκοπίου.
Οι χαμηλές θερμοκρασίες και η ασθενής χιονόπτωση στα αστικά κέντρα της Καβάλας, της Δράμας και της Ξάνθης δεν δημιούργησαν ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο, με ανακοινώσεις τους, οι δήμοι και τα τμήματα Τροχαίας των Αστυνομικών Διευθύνσεων συστήνουν στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, λόγω του παγετού.
Χαλκιδική:
από το 65 έως το 90 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ιερισσού,
▪από το 1 έως το 10 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεοχωρίου-Βαρβάρας,
▪από το 1 έως το 10 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεοχωρίου-Ολυμπιάδας,
▪στη νέα περιφερειακή οδό Αρναίας (παράκαμψη Αρναίας),
▪από το 1 έως το 8 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αρναίας–Στανού,
▪από το 70 έως το 85 χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη) και από το 1 έως το 7 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Παλαιοχωρίου-Αγίου Νικολάου.
Πέλλα:
▪από το 15 χιλιόμετρο του οδικού δικτύου Κερασιάς-Χιονοδρομικού Κέντρου “Βόρα” &
▪από το 18 χιλιόμετρο του οδικού δικτύου Άρνισσας-Χιονοδρομικού Κέντρου “Βόρα”.
Ημαθία:
▪στη δημοτική οδό Νάουσας – Τριών Πέντε Πηγαδίων, από το 10 έως το 17 χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο) &
▪στην επαρχιακή οδό Νάουσας – Σελίου, από το 10 έως το 17 χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο).
▪στην επαρχιακή οδό Βέροιας – Σελίου, από 18 έως το 26 χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο)
Η χιονόπτωση που ξεκίνησε στα ορεινά της Ξάνθης και της Δράμας, αργά το απόγευμα Κυριακής και διήρκεσε όλη τη νύχτα, προσέφερε σε μικρούς και μεγάλους μοναδικής ομορφιάς εικόνες της φύσης με την έναρξη της εβδομάδας.

